Галерија

АФЖ 70-их година

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Женска друштвено - политичка организација "АФЖ"

Фото-архива Дома културе „25. мај” Долово

Пројекат "Дигитализација културно-историјског наслеђа"

Краља Петра Првог 36, Долово, Србија

  • Е-маил: dk.dolovo@yahoo.com
  • Телефон: +381(0)13 26 34 006
  • Мобилни: +381(0)60 568 88 79
© Copyright 2018. All Rights Reserved Powered by TEHNO.RS

Search